søndag den 20. juni 2010

Ingen tvivl, weekenden (og dagene optil) har været præget af VM kampen mellem Cameroun og Danmark, også på efterskolen har det kunne mærkes. Overalt på skolen har man kunne lytte til de gamle kendinge som "Vi er røde, vi er hvide" og "Hvor vi fra, hvor vi fra" Rækken af gamle kendinge som er blevet synget og afspillet på diverse værelser og i diverse rum er lang.

I anledningen af VM kampen var weekendens (den allersidste weekend på skolen) tema VM kampen mellem Cameroun og Danmark. Inddelt i hold lød opgaven på enten at nyfortolke en af de gamle kendinge, skrive en splinterny fodboldsang eller finde på noget helt trejde, så længe det havde noget at gøre med fodbold. Sammen med Nappen, Bjørg, Line, Charlotte og Rikke fik vi via mediernes verden fremvist en lille video, som vi forestillede os kampen mod Cameroun ville foregå, dog uden nogen endelig afslutning. Smurt ind i sovsekulør og klædt ud som dansende negere med bongotrommer (mens de andre var danske fodboldspillere) fik vi lavet en fin lille video. Til eftermiddagens store grand-prix event fremførte vi så vores video (efter at have spist os mætte i store og røde/hvide lagkager) og i længden endte det rent faktisk med at vi fik flest stemmer, dog var vi tæt forfulgt af The Danish Group som havde lavede en version af slikmundene som sang en gammel kending.

Det er længe siden at jeg har grint så meget, fået så mange indtryk og nydt tiden så meget, som jeg har gjort i denne weekend.
http://www.youtube.com/watch?v=ImFBgkmZ88g virker linket ikke, kan man søge VM SNE oppe i søgefeltet på youtubes hjemmeside, så kommer der også et link til den anden gruppes video.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar