fredag den 30. april 2010

sne er blevet til mfe

De sidste par dgae har der været gang i den på skolen. Tirsdag eftermiddag var der reception på efterskolen, da den skiftede navn - der blev holdt taler, klippet rød snor over, der blev serveret lækkert kransekage og champagne. Selvom det var ganske hyggeligt, så var de fleste nu alligevel lidt betuttede, hvilket de fleste efterskoleelever måske vil kunne forstå, fra og med tirsdag hed vi ikke længere SNE, men i stedet Midtfyns efterskole, forkortet ned til MFE. Det var en stor klump som skulle synkes, de fleste har forsøgt at synke den de sidste par måneder, mens nogle stadig ikke helt har accepteret at vi ikke længere bare er SNE. Men ingen tvivl om at det har været et fornuftigt valg fra skolens side, som helt sikkert vil trække endnu flere elever til, da det nu er et mere bredt navn og placeret rent geografisk. I løbet af tirsdagen kunne man straks se hvordan samtlige elever rendte rundt i de nye MFE trøjer, med det nye logo (også selvom at trøjerne aldrig bliver helt så gode som vores SNE trøjer).

Onsdag stod i musikkens navn. En masse musikelever var kommet fra diverse efterskole rundt om på fyn, for at dele i et stort korstævne. I løbet af aftenen fik de mikset en masse sange sammen, så de til sidst var klar til at vise det frem for ALLE efterskolerne og ikke kun de personer fra musiklinierne. Det var bare kanon fedt og det var også tydeligt, hvor stor en glæde at musikkens rytme og toner spreder, det er virkelig sådan en oplevelse som bare er så livsbekræftende.

En anden livsbekræftende ting er, når der bliver holdt elevfester. Når samtlige af skolens elever drikker sig i hegnet, danser, kysser og hvad der ellers høre til sådanne fester. Én af dem havde vi i går aftes, en vældig god en af slagsen. De fleste blev vist godt snalret, men på trods af lidt for høje alkohol promiller, så havde vi det vældig sjovt. Jeg kan ikke huske om der var nogle som tog billeder, men jeg må lede facebook igennem i løbet af weekenden, så kunne det være at jeg fandt nogle, hvis jeg er heldig!

God storbededagsferie til jer alle! - og held og lykke med de skriftlige afgangsprøver i næste uge (jeg krydser fingre for jer alle og mig selv)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar